Farsang 2014
Írta: szanthoandrea - Dátum: 2014.03.11. 18:33

 

 

Farsangi mulatság

 

2014. február 22-én, 12-18 óráig farsangi mulatságot rendeztünk a Faluházban, melynek feldíszítéséhez a dekorációt a felső tagozatosok készítették, a díszítést Németh Nóra és Radványi Regina segítségével Markovics Ágnes tanárnő végezte. A szülők már 11 órától készítették a szendvicseket és tálcákra rakták a finomabbnál finomabb süteményeket. A jelmezesek folyamatosan érkeztek, így a felvonulás az előzetes tervek szerint 13 órakor elkezdődhetett. A zsűrizést Nyárainé Boromissza Klára, Markovics Ágnes, Krúdyné Kaposvári Ágnes és a szülők képviseletében Baronkai Jánosné, (Oláh Csilla) végezte. Sok ötletes jelmezt láthattunk, melyek a gyerekek és a szülők kreativitását dicsérték. A felvonulás után a szülőknek köszönhetően az osztályok elfogyaszthatták gyönyörű és finom tortáikat, majd az eredményhirdetést követően megnézhettük a Baracskai Dráma Klub előadását: A világ leglustább királyfia című mesejátékot.

16 órakor elkezdődött a tombolatárgyak kisorsolása. A felajánlásoknak köszönhetően ismét sokan nyerhettek. A mulatság tánccal, játékokkal 18 óráig tartott. A rendezvény alatt a zenét Bakonyi Bence és Juraszkó Zoltán szolgáltatta.

Rendezvényeinket három vállalkozó évek óta támogatja. Gyócsi József 20 db szeletelt kenyeret, Orosz István szódavizet és a Tavaskert Fogadó (Ica) két rekesz süteménnyel járult hozzá a farsangi mulatság sikeréhez. Köszönetet mondok Bekker Ádámnénak, (100-as bolt), a Coop boltnak, Becsei Andrásnénak, Zsigrai Katinak, a Faluház dolgozóinak, a szülőknek, kollégáimnak és mindenkinek, aki munkájával vagy felajánlásával hozzájárult rendezvényünk sikerességéhez.

Moharosné Benkő Ágnes
DÖK-vezető