Navigáció
Fiss híreink
Legújabb cikkek
Fogászat
Hullladékgyűjtés
Képviselő-testületi ...
Éppen péntek
Képviselő-testületi ...
Támogató
2011. április, Aktuálisan a labdarúgásról

Aktuálisan a labdarúgásról

 

 

Elkezdődött a 2010-2011-es tavaszi szezon pontvadászata de mielőtt tüzetesebben kitérnénk a fordulóban elért eredményekre, üdvözölni szeretném az újság olvasóit, falu népét, vezetését. Ígértem, hogy havi rendszerességgel megpróbálok beszámolni arról, hogy mi történik a „futballpályán”. Előző lapszámban tájékoztatást adtam arról, hogy a csapatunk a téli felkészülési időszakban is próbált megfelelni az elvárásoknak. Alapozási időszakban több felkészülési mérkőzést tudtunk hazai környezetben rendezni – igaz kicsit mostoha körülmények között – mivel az öltözőben nem tudtunk melegvizet és fűtést biztosítani a hazai illetve a vendégcsapatok számára. Az időjárás minket is megtréfált, emiatt nem tudtunk a saját pályánkon edzéseket tartani, kímélve ezzel a megye egyik legjobb minőségű pályáját. Segített a helyzetünkön, hogy heti egy alkalommal a műfüves pályát tudtunk igénybe venni.

A mérkőzések nagy előrelépést jelentettek szakmai szempontból, függetlenül az elért eredményektől. Pozitívumként említeném a fiatal játékosaink hozzáállását, csapatba való beilleszkedését.

Végre túl vagyunk a tél okozta nehézségeken, március 6-ával megkezdődött a tavaszi szezon. Első meccsünket idegenben – Alcsútdobozon játszottuk, melyet megnyertünk 1:3 arányban nyertünk. A góllövők: Kikkel Zoltán, Prahár Ádám és Vida Zoltán.

Következő mérkőzést hazai pályán március 12-én, szombaton Tác-Csősz csapata ellen játszottuk. Az eredmény 2:1 lett a javunkra. Góllövők: Mátyási Dániel, illetve a másik csapat által rúgott öngól.

Március 19-én, vasárnap szintén idegenben – Isztimérben méretettünk meg, sikeresen vettük itt is az akadályt, mivel az eredmény 1:3 lett. Góllövőink: Lajkó Zsonbor, Prahár Ádám és Szántó Gábor.

Örömmel tölt el, hogy minden játékos komolyan veszi az edzésen való megjelenést, a felkészülést, tisztelve ezzel játékostársait, az edzőt (engem) és az egyesület vezetését. Az öltözőben jó hangulat uralkodik, ami szerintem motivációval szolgál a sikerek elérésében és a megfelelő csapatszellem kialakításában. Természetesen akadnak hibák, de azon munkálkodunk, hogy ezek egyre kevésbé forduljanak elő.

Köszönet és tisztelet a szurkolók előtt, akik egyre nagyobb létszámban kísérik figyelemmel a csapat szerepléseit, melyet saját és a csapat nevében nagyon köszönök, kérem, hogy továbbra is tartsanak ki mellettünk – igyekszünk a bizalmat megszolgálni.

Itt szeretném megosztani a következő időszak mérkőzéseinek időpontját és helyszíneit.

 

Dátum

Időpont

Hazai csapat

Vendég csapat

2011.04.17.

17.00

Vereb

Baracska

2011.04.23.

17.00

Baracska

Füle

2011.04.30.

17.00

DISE-Pátka

Baracska

2011.05.08.

17.00

Sárkeresztes

Baracska

2011.05.15.

17.00

Baracska

Nagyveleg

 

Köszönöm megtisztelő figyelmüket, tisztelettel: Marozsán József (Mazsi)

                                                                                   Vezetőedző

Kidoboló Nagymáthé Norbert