Navigáció
Fiss híreink
Legújabb cikkek
Fogászat
Hullladékgyűjtés
Képviselő-testületi ...
Éppen péntek
Képviselő-testületi ...
Támogató
2011. április, Faluházból jelentjük

Szombatonként a kézimunka szakkör délután 2-től 5-ig szeretettel várja az új, kézimunkázni szeretők érdeklődését!

 

Hölgyeim!

Bizonyára sokan gondolják, hogy itt a Tavasz, készülünk a nyárra, le kell dobni néhány kilót, mert a mosásban télen mindig minden ruha összemegy! Jöjjenek el hozzánk, a Faluházba, mert csütörtökönként Somogyi Bea várja a mozgást kedvelőket, garantált a ruhatágító mozgás!

 

Április 3-án, vasárnap rendezzük a tréfás Bambi Bulit, nem 1-jén pénteken. Ennek az oka, hogy Róka Szabolcs előadását ezen a napon tudjuk megtartani. Ne szaladjunk előre, egy pár szót szeretnék az előadásról írni!

Róka Szabolcs civilben tanárember, de nagyon sokat foglalkozik a magyar történelmi, régebbi kultúrával, a népmeséktől elkezdve a régi zenén, a népzenén, a néptáncon keresztül a régi magyar versekig bezárólag mindennel. Ez alkalommal egy olyan interaktív mesejátékot hoz el nekünk, ahol a nézők is részesei, szereplői lehetnek a történetnek. Az előadás nagyon vidám, magával ragadó, szórakoztató és szülők számára igen tanulságos! Ajánlom ezért a felnőtteknek is, szánják rá azt a kis időt, nem csak azok, akik gyermekei egyébként is részt vesznek a Bambi Buliban!

 

Április 23-án, szombaton Húsvéti Locsoló Bulit tartunk, ahova sok szeretettel várunk minden érdeklődőt! Mivel éppen Béla nap lesz, ezért a Bélák ingyen jöhetnek be. Lesz tombola, KARAOKE, büfé (italok, szendvicsek), és locsoló-versmondó verseny, különdíjjal! A zenei aláfestésről Dj Csicsó igazi RETRO programjával gondoskodik.

 

Április 29-én 14.00-től véradás a Faluházban!

 

És egy kis előzetes: május 28-án, szombaton Hastánc Találkozót rendezünk, ahol a környékbeli hastánc-csoportok mutatják be műsoraikat, és egy kis meglepetéssel is szolgálunk!

 

Szeretettel várunk mindenkit!

 

Vasvári Béla

Faluházigazda

faluhaz@baracska.hu

A filmklub áprilisi műsora:

 

 

MATINÉ - 15 óra

FILMKLUB - 18 óra

Április 9.

szombat

Az utolsó léghajlító  -gyerekeknek

amerikai film

rendezte: M. Night Shyamalan

Üvegtigris 3 - felnőteknek

magyar film

rendezte: Rudolf Péter

Április 23.

szombat

Egy ropi naplója - gyerekeknek

amerikai film

rendezte: Thor Freudenthal

-

 

(Mándli Judit)

Kidoboló Nagymáthé Norbert