Navigáció
Fiss híreink
Legújabb cikkek
Fogászat
Hullladékgyűjtés
Képviselő-testületi ...
Éppen péntek
Képviselő-testületi ...
Támogató
Cikkek: Értékek, érdekességek
Baracskai Dráma Klub

Baracskai Dráma Klub "Légy jó mindhalálig"Baracskai Dráma Klub, Vámpírok éjszakája.Családi délelőtt a Falunapon.Édes-sütik versenyeÉppen péntek

Az

"Éppen péntek"

baracskai "akciócsoport"

a Falunapon és Pannonhalmán, képekben.

A képeket készítette Arató RenátaFaluház felújítás

Befejeződött a Faluház felújitása.  Az "eredmény" képeken látható, a "részletek" linkre kattintva.Falunap 2013 július 13.Falunap Baracskán 2016. július 9.

 Falunap- FutapestFalunapi események

Falunapi események

Képviselő-testületünk minden évben törekedett arra, hogy változatos, színes, szórakoztató programot tudjon biztosítani a leglátogatottabb községi rendezvényen, a Falunapon.

 Falunapi FocibajnokságFarsang 2014

 

Farsangi mulatság

 

2014. február 22-én, 12-18 óráig farsangi mulatságot rendeztünk a Faluházban, melynek feldíszítéséhez a dekorációt a felső tagozatosok készítették, a díszítést Németh Nóra és Radványi Regina segítségével Markovics Ágnes tanárnő végezte.FőzőversenyHelyi közösségi hírek 2018. év I. negyedéből

Helyi közösségi hírek 2018. év I. negyedébőlHúsvéti ünnepkör szokásai óvodánkban

Húsvéti ünnepkör szokásai óvodánkban

Zöldágjárás

 

2016. március 18-án délelőtt egy már majdnem elfeledett népi gyermekjátékkal, zöldágjárással köszöntöttük a tavaszt, a természet megújulását.

Évek óta az óvoda területén belül valósítottuk meg ezt a szép népszokást. Ebben az évben úgy terveztük, hogy megmutatnánk óvodán kívül is.

Kidoboló Nagymáthé Norbert