Navigáció
Fiss híreink
Legújabb cikkek
Fogászat
Hullladékgyűjtés
Képviselő-testületi ...
Éppen péntek
Képviselő-testületi ...
Támogató
Több évtizede közösségünk szolgálatában.

Több évtizede közösségünk szolgálatában

 

Baracska szülötte, Pintérné Bernyó Piroska 37 éve pedagógus, 25 éve önkormányzati képviselő, 14 éven át folyamatosan alpolgármester, jelenleg  a Pénzügyi-Településfejlesztési és Informatikai Bizottságunk elnöke, Képviselő-testületünk oszlopos tagja.

Negyed évszázada oroszlánerővel dolgozik és küzd községünk fejlődéséért , mindamellett, pedagógusként is harmadik évtizede vezető beosztásban dolgozik.

 

Jelenleg az Érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium Igazgatója, melynek vezetését rendkívüli helyzetben vette át 2013-ban.Vezetői feladatait egy éven keresztül úgy látta el, hogy az osztályfőnöki teendőit is folytatta, kitartott az osztálya mellett.

 

Mi, képviselőtársak soha nem éreztük, hogy a rá nehezedő munkahelyi terhek miatt képviselői teendőire ne maradna ereje, ideje. A nyáron, törött lábbal, fekvő gipsszel is jelen volt  a testületi ülésen, figyelmét,  tudását nem kellett nélkülöznünk.

 

Idén, pedagógusnap alkalmából Érd Közneveléséért Díjat kapott. Érd Megyei Jogú Város köztiszteletben álló pedagógusa aki a médiában is  megható szeretettel  beszél szülőfalujáról, Baracskáról, tanítóiról, tanárairól, egykori iskolájáról.

 

Pályafutását a folyamatos önképzés jellemzi. Pedagógusminősítési szakértő és tanfelügyelői képzés után mesterpedagógusként látja el feladatait. Igazi vezető egyéniség és örök fiatal! Nyitott az új kihívásokra, felismeri azokat a lehetőségeket amelyek a környezete és a falunk életére kedvező hatással vannak.

 

Kapcsolatteremtő képessége, elért eredményeiinnovatív szemléletmódja hozzájárul a községünk fejődéséhez , megerősödéséhez. Vezetői tapasztalatával, sokoldalú tudásával segíti oktatási intézményeinket is.

 

Pintérné Bernyó Piroska emberi kvalitásai, empatikus, pozitív életszemlélete, az új iránti nyitottsága, a modern korral együtt haladó, ugyanakkor a hagyományokhoz , az örök érvényű dolgokhoz való hűséges ragaszkodása példaértékű mindannyiunk számára. 

 

Köszönet áldozatos munkájáért!

 

Tóthné dr. Kolumbán Ottilia

        képviselő

Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Kidoboló Nagymáthé Norbert