Navigáció
Fiss híreink
Legújabb cikkek
Fogászat
Hullladékgyűjtés
Képviselő-testületi ...
Éppen péntek
Képviselő-testületi ...
Támogató
TÉLI REZSICSÖKKENTÉSSELKAPCSOLATOS VÁLASZLEVÉL

TÉLI REZSICSÖKKENTÉSSEL KAPCSOLATOS VÁLASZLEVÉL

 

A 2018. április 26-án megtartott képviselő-testületi ülésen utasított a képviselő-testület, hogy írásban keressem meg Tessely Zoltán országgyűlési képviselő urat, adjon tájékoztatást arra vonatkozóan, hogy Baracska településen milyen módon részesülhet „minden magyar háztartás” a téli rezsicsökkentés által biztosított 12.000,- Ft/háztartási támogatásban.

 

Mivel a lakosság részéről a támogatást illetően továbbra is nagy az érdeklődés Tessely Zoltán országgyűlési képviselő úr válaszlevelét szó szerint ismertetem:

 

Tisztelettel tájékoztatom, hogy a választásokat megelőzően 2018. márciusában a 3. Orbán-kormány rendeletet hozott arról, hogy a korábban bejelentett 12.000 forint összegű, rendkívüli téli rezsicsökkentés természetesen nem csak a gáz- és távfűtéssel rendelkező állampolgárok részére jár, hanem a fával és szénnel tüzelő állampolgárok részére is.

Engedje meg, hogy arról is tájékoztatást nyújthassak az Ön részére, hogy az újonnan alakult 4. Orbán-kormány első döntései között szerepelhet az Ön által is felvázolt nehézség feloldása, miszerint a korábbi kormányrendelet azokra a településekre vonatkozott, amelyek nem rendelkeznek vezetékes földgázhálózattal.

Megtisztelő türelmüket előre is megköszönve, maradok őszinte tisztelettel: Tessely Zoltán országgyűlési képviselő.”

 

Becsei Andrásné

alpolgármester

 

 

Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Kidoboló Nagymáthé Norbert