Navigáció
Fiss híreink
Legújabb cikkek
Fogászat
Hullladékgyűjtés
Képviselő-testületi ...
Éppen péntek
Képviselő-testületi ...
Támogató
Baracska Közéletéért Emlékérem

 

Baracska Közéletéért Emlékérem
 
Első alkalommal 2008-ban került átadásra a Baracska Közéletéért Emlékérem. Azóta volt olyan év, hogy nem került kiadásra, de az is előfordult egy alkalommal, hogy két személy részesült az elismerésben. Képviselő- testületünk az idei évben HUSZÁR LÁSZLÓNÉ-t tüntette ki a címmel. A kitüntetés alapítása óta ő a 6. személy, aki az emlékéremmel megkapta az önkormányzat elismerését a község érdekében több éven keresztül kifejtett tevékeny munkájáért. Az emlékérem átadása a Falunap egyik eseménye. Most kicsit későbbre maradt az átadás mivel a kitüntetett nem tudott a rendezvényen jelen lenni, de akik ott voltak, hallhatták a polgármester úr erre vonatkozó tájékoztatóját és elismerő szavait. A fehér porcelánból készült, az önkormányzat címerével ellátott emlékérmet, a hozzá járó díszoklevéllel és virágcsokorral 2015. július 22-én a Baracskai Polgármesteri Hivatalban vette át a kitüntetett Boriszov Zoltán polgármestertől 
Huszárné Rózsika hosszú ideje folyamatosan, tevékenyen vesz részt a község társadalmi életében. Alapító tagja volt az éveken át kiemelkedően jól működő, a település közösségi életének fellendítésében élen járó és a kulturális programok lebonyolításában segítséget nyújtó Barátok Klubjának. Néhány éve a Kézimunka Szakkör vezetője, a csoport példamutató alkotója. A szakkör munkáit nem csak helyben, hanem a környező településeken is ismerik, rendszeresen kapnak meghívást a különböző rendezvényekre, bemutatókra. Alkotásaik között találhatók kalocsai és keresztszemes hímzések, horgolások, kötött termékek, de például hungarocellből és műanyagból készült formákat is ellátnak különböző technikai eljárással, egyedi díszítéssel, ami díszítőként vagy ajándékként szolgál a jeles napokon. 
Az önkormányzati rendezvényeknél mindig számíthatunk Rózsika segítségére, a közös sütéseknél, főzéseknél, vendéglátásoknál is szorgosan munkálkodik.  
Kedves Rózsika! 
Köszönjük eddigi munkádat. A jövőben is számítunk közösségi tevékenységedre. Jó egészséget, további tartalmas, szép éveket kívánunk.
 
Tisztelettel:
 
Becsei Andrásné
 alpolgármester

 

Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Kidoboló Nagymáthé Norbert